Markten & Winkelen

De starten van Goa zijn gevuld met marktkramen en ambachtelijke winkels met een breed scala aan mogelijkheden om te winkelen tijdens uw vakantie. U bent er zeker van om huiswaarts te keren met vele souvenirs.

Lichtvoetige ruilhandel is een manier van leven in Goa en een must als u niet teveel wilt betalen voor uw souvenirs. Als u het afdingen goed in de vingers heeft, dan kunt u de vraagprijs vraag verlagen met wel 25-50%.

Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de beste markten om te bezoeken in Goa:

Anjuna Flea Market

Elke woensdag, van ’s ochtends vroeg tot zonsondergang, vindt u deze kleurrijke toeristische bazaar, in een koksnoot plantage net buiten Anjuna. Oorspronkelijk begonnen door hippies in de jaren ’60 van de vorige eeuw, is de markt inmiddels uitgegroeid tot een van de meest bekende markten van de staat Goa met kraam na kraam aan prachtig handwerk en typisch Indiase souvenirs.

Mapusa Local Produce Market

Mapusa is de thuisbasis van Goa’s grootste en drukste markt met lokale verse producten en Goan specialiteiten zoals Cashew Feni en kruidige Goan chorizo worst. U kunt de markt het beste bezoeken op een vrijdag. Deze markt biedt een authentieke Goan markt ervaring.

Saturday Night Market

Een bruisende, levendige avondmarkt in de buurt van Arpora en een must voor elke vakantieganger tijdens zijn vakantie aan Goa. Livemuziek en de geur van heerlijk straat eten vullen de lucht als u langs rij na rij met kleurrijke souvenir kraampjes dwaalt.

Calangute Market

Gelegen op het centrale plein, biedt deze zaterdag markt een verscheidenheid aan smakelijk straat eten, sierraden en snuisterijen, samen met prachtig aardewerk en metaal ambachten. Interesse in iets heel anders? Breng dan een bezoek aan de Tibetaanse markt in het centrum van Calangute, waar u prachtige zilverwerk en indrukwekkende houten Boeddha beelden kunt vinden.

anjuna-flea-market anjuna-flea-market-1 mapusa-friday-market mapusa-friday-market-1